4 Physical Medicine & Rehabilitation (4PM&R)

30/10/2020

De collega's uit Adelante hebben zich aangesloten bij een prachtig initiatief: 4PM&R. Dit is een gratis e-maildienst die een overzicht geeft van de laatst gepubliceerde artikelen in zes toonaangevende tijdschriften op het gebied van Physical Medicine & Rehabilitation.

De maandelijkse uitgave 4PM&R bevat artikelen uit: Archives of Physical Medicine & Rehabilitation (maandelijks), Clinical Rehabilitation (maandelijks), Pain (even maanden), Prosthetics and Orthotics International (even maanden), Neurorevalidatie en neuraal herstel (oneven maanden), en Developmental Medicine and Child Neurology (oneven maanden). 
De redactie bestaat uit collega's uit Adelante. Lees meer over 4PM&R, meld je  aan en ontvang maandelijks een nieuw issue. Klik hier en bekijk Issue 1 van 4PM&R.

4PM&R maakt onderdeel uit van 4Abstracts, een online e-maildienst die is bedacht door een team van jonge artsen en geneeskundestudenten met als doel het aantal gepubliceerde artikelen bij te houden en daarmee op de hoogte te blijven van de toename van medische kennis en innovaties. Inmiddels hebben diverse specialismen hun eigen onderdeel binnen 4Abstracts. 4Abstracts is gemaakt voor de Nederlandse zorg.