Nicole Voet wint Van Hoytema Trofee 2021

17/11/2021

Op woensdag 17 november is tijdens de algemene ledenvergadering van de Vereniging van Revalidatieartsen (VRA) in Utrecht, de Van Hoytema trofee uitgereikt aan dr. Nicole Voet. Zij is revalidatiearts voor revalidatiecentrum Klimmendaal in Arnhem en heeft het afgelopen jaar het vak op een bijzonder effectieve en positieve manier voor het voetlicht gebracht.

Ondanks alle problematiek rondom het Coronavirus, slaagde Nicole Voet erin om bij te dragen aan de zichtbaarheid van de revalidatiegeneeskunde. Zo werkte ze mee aan het Tv-programma ‘De Helden van Nu’, was ze actief op social media en maakte ze diverse vlogs. Nicole Voet werd ook gekozen in de Viva 400, wat leidde tot een nieuwe samenwerking met de fietsersbond om mensen met een spierziekte te laten fietsen. Bovendien steekt ze veel energie in netwerkgeneeskunde.

Van Hoytema Trofee

De Van Hoytema Trofee wordt sinds 1980 elk jaar uitgereikt door de VRA, aan een lid dat zich in woord, geschrift en/of beeld bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de revalidatiegeneeskunde. Ieder lid van de VRA kan in aanmerking komen voor deze wisseltrofee.