Prijs Beste Presentatie en Beste Poster op DCRM 2020

17/11/2020

Tijdens het online DCRM 2020 op 12 en 13 november jl. werden ook nu weer de prijzen uitgereikt aan degene die de beste Free Paper presentatie heeft gegeven en aan degene die de beste poster had.

Beste Presentatie

De prijs voor de Beste Presentatie van een Free Paper op het online DCRM 2020 is gegaan naar Ilona de Rooij. Ilona presenteerde de uitkomsten van een RCT naar het positieve effect van een virtual reality looptraining op de participatie van patiënten na beroerte.

De doorslag voor de overwinning gaf het feit dat haar presentatie helder gepresenteerd werd, goed te volgen was, en toepasbaar in de praktijk. Ze heeft goed naar de haalbaarheid van de interventie gekeken. Ilona gebruikte audiovisuele middelen om de interventie uit te leggen en daarna nog mondeling toe te lichten. Als bonus paste de presentatie heel goed bij het thema van het congres: Innovatie met impact.
Ilona won een certificaat, een geldbedrag van 250 euro.

De prijs werd na afloop van het online DCRM 2020 uitgereikt door jurylid dr. Hans Bussmann.
 

Beste Poster 

Merel van der Stelt won op het online DCRM 2020 de prijs voor de Beste Poster met de poster getiteld Pioneering low-cost 3D-printed transtibial prosthetics to serve a rural population in Sierra Leone.

Het onderzoek werd goed gepresenteerd in woord en beeld. De jury was verrast door het ‘buiten gebaande paden’ denken en het idealisme. Met recht Innovatie met impact, het thema van het online congres, met een direct effect op het dagelijks functioneren van geamputeerden in Sierra Leone.
Merel won met deze prijs een certificaat en een geldbedrag van 100 euro.

Na afloop van het online DCRM 2020 werd de prijs uitgereikt door jurylid dr. Jorik Nonnekes.