Prijzen 'Beste Presentatie' en 'Beste Poster' op DCRM 2018

10/11/2018

Isabel Gosselt wint de prijs voor de Beste Presentatie op het DCRM 2018. Inge Heus krijgt de prijs voor de Beste Poster.

De prijs voor de Beste Presentatie van een Free Paper is gegaan naar Isabel Gosselt met haar onderzoek ‘Feasibility of a Digital Neuropsychological Assessment in patients with acquired brain injury'.

Isabel gaf een hele heldere presentatie over een relevant onderwerp voor een belangrijke doelgroep in de revalidatiegeneeskunde. De presentatie over een innovatieve manier om neuropsychologisch functioneren van patiënten na een NAH te meten liet zien dat deze veel potentie heeft maar dat er nog ook hoop werk gedaan moet worden. De resultaten werden echter op een goede genuanceerde manier gepresenteerd. De presentatie en het betreffende project zijn een mooi voorbeeld van een publiek-private samenwerking. De beslissing van de jury was een weloverwogen maar moeilijke keuze tussen 2 hele goede presentaties. Maar de prijs voor beste presentatie tijdens het DCRM 2018 is gegaan naar Isabel Gosselt van het UMC Utrecht. Zij won een certificaat, een geldbedrag van 250 euro 

Inge Heus had op het DCRM 2018 de Beste Poster met als titel 'Measuring rehabilitation outcomes in children with Developmental Coordination Disorder (DCD); which instruments to choose'.

Inge had een duidelijke poster over het meten en evalueren van behandeling van kinderen met DCD. De resultaten werden overzichtelijk gepresenteerd met ondersteuning van tekst en plaatjes. De poster bevatte tevens een duidelijke klinische boodschap en advies voor gebruik in de dagelijkse praktijk, welke eenvoudig geïmplementeerd kan worden. De prijs voor de beste poster tijdens de DCRM 2018 is gegaan naar Inge Heus van Basalt Revalidatie. Zij won met deze prijs een certificaat en een geldbedrag van 100 euro.