Van Hoytema Trofee 2014 voor Harald Laman

07/11/2014

Harald Laman heeft dit jaar de Van Hoytematrofee gewonnen. Deze eervolle prijs wordt toegekend aan degene die zich het afgelopen jaar met betrekking tot de revalidatiegeneeskunde bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt in woord en geschrift.

De jury was unaniem in haar oordeel: Harald Laman verdient deze eervolle Van Hoytema Trofee omdat hij zich niet alleen het afgelopen jaar, maar zelfs vele jaren heeft ingezet voor het vak revalidatiegeneeskunde en de vereniging. Hij heeft zich enorm ingezet voor de DBC’s en DOT en zich recentelijk nog ingespannen voor het afschaffen van de Zorgvraagindex. Onlangs heeft hij afscheid genomen van het bestuur en een aantal gremia en dit was het uitgelezen moment voor toekenning van de Van Hoytema Trofee. Een teken van waardering voor het vele werk en voor wat hij heeft betekend voor de VRA en nog steeds betekent.

De VRA is Harald Laman zeer dankbaar voor zijn inzet. Het bestuur heeft daarom besloten om Harald, op voordracht van de jury, de Van Hoytema Wisseltrofee toe te kennen.
Bestuursvoorzitter Juan Martina vindt het een eer en genoegen om de trofee aan Harald te mogen uitreiken.