Vera de Vries genomineerd voor de TESC Award

09/11/2017

Vera de Vries heeft de nominatie voor de TESC Award gewonnen met haar Free Paper presentatie ‘Predicting level of functioning one year after moderate to severe traumatic brain injury: a systematic review' tijdens het Dutch Congress of Rehabilitation Medicine (DCRM) dat in samenwerking met het Baltic North Sea Forum on Physical and Rehabilitation Medicine (BNF-PRM) en de Royal Belgian Society of Physical and Rehabilitation Medicine (RBSPRM) werd georganiseerd.

De TESC Award is een prijs voor aios en jonge artsen in de revalidatie die klinisch onderzoek doen. Deze prijs wordt uitgereikt op het internationale European Congress of Physical and Rehabilitation Medicine van de ESPRM dat van 1 tot en met 6 mei 2018 in Vilnius, Letland wordt gehouden. Elk Europees land mag een genomineerde sturen om in aanmerking te komen voor deze prijs.
Alle genomineerden zullen in 15 minuten hun onderzoek presenteren in Vilnius, waarna een winnaar wordt gekozen.

Met de nominatie wordt Vera door de VRA uitgenodigd om als afgevaardigde vanuit Nederland deel te nemen aan de TESC Award. De VRA zal de kosten voor reis- en verblijf hiervoor vergoeden.

De VRA wenst Vera de Vries veel succes op dit congres in Vilnius!